What to wear during hot days

Wednesday, June 01, 2016

EN: Hola amigos! How have you been? Cannot believe it's June already! It also means it's been exactly 1 month since I moved out of my parents' house! It feels like so much longer though haha! But in a way I still don't feel like home there, it's not that I don't like the apt, it just seems temporary still. We will see when that's gonna change hehe. It might take a few more weeks. I will keep you posted (I actually have little updates here and there on my instagram - which is by the way close to 800 followers! So hurry hurry and go follow me ;-)).
Today I want to show you a few photos I snapped with my friend Nela (previous post is about our hang out as well haha). It was during a hot May Sunday, in a park and it was actually a lot of fun! :-) I was wearing my Forever 21 shorts I've had for like 3-4 years! :-D, my new white blouse I bought the day before for 20CZK (less than $1), brown sandals I bought in F&F during my trip to Brno last July (you can read about that here and here) and my lovely hat from Marks & Spencer I bought this Spring.
And how do you spend hot days?

CZ: No ahojte! Jak se daří? Nemůžu uvěřit, že už je červen! To mimo jiné znamená, že je to přesně měsíc co jsem se odstěhovala od rodičů! Popravdě mi to ale připadá mnohem déle! Svým způsobem se tam avšak i přesto úplně necítím jako doma. Ne, že bych svůj nový byt neměla ráda, ale jednoduše to pořád vypadá, jako že jsem tam jen dočasně. Znáte ten pocit? No jsem zvědavá, kdy přejde haha! Možná to ještě zabere pár týdnů, budu vás informovat ;-) (vlastně už čas od času informuju na instagramu - na kterém už bude mimochodem za chvilku 800 followerů, tak mě honem honem taky běžte sledovat :-)).
Dnes vám chci ukázat pár fotek, které jsme vyfotily s Nelou (minulý článek je btw taky o nás dvou :D). Byla to jedna horká májová neděle, byly jsme v parku a docela si to užívaly! Měla jsem na sobě své kraťasy z Forever 21, které mám už asi 3/4 roky :D, mojí novou bílou tuniku, kterou jsem koupila den předem za 20kč (!), hnědé sandálky, které jsem pořídila během mého výletu do Brna minulý rok v červenci (dočtete se o něm zde a zde) a můj suprový klobouk z Marks & Spenceru, který jsem koupila na jaře.
A jak trávíte horké dny vy?


You Might Also Like

3 comments

  1. Veľmi pekné slnečné fotky! :) Klobúčik ti veľmi pristane :)
    partofnicol.blogspot.sk

    ReplyDelete
  2. Milujem tvoje fotografie, tá neskutočná energia, ktorá z nich vyžaruje ♥

    |SYDNEY SLEEK|

    ReplyDelete

Thank you for your comments!
I appreciate it a LOT! ♥♥♥