Anna & Tomas WEDDING

Wednesday, October 12, 2016

EN: Hello everyone! As some of you maybe know (through my social media), I have been sick the majority of last week and as a matter of fact, I still don't feel completely well (although I'm already at work since yesterday) and because of that I was unable to post anything last week! So I am sorry about that!
But I have a big long post for you today! I'm sure you know by now that I am really into photography and I wanted to dedicate today's post to my last wedding of the season that took place in Brno in September.
I was a little bit sceptical after I found out the ceremony was gonna be inside but now I can say that I really love how the photos turned out! The reception was inside as well but I was able to take pictures of the newlyweds outside in a park!
The whole day was filled with happiness and joy and it was really neat to be a part of it. See, I wasn't just the one behind the camera, the outsider but also someone who felt welcomed and part of the celebration (which doesn't happen a lot, believe me!).
I wish these two (Anna & Tom) lots and lots of happy years of marriage to come! And I will see you all again next week! Cheers!
CZ: Zdravím všechny! Někteří z vás možná víte (z mých sociálních sítí), že jsem byla většinu minulého týdne nemocná a vlastně ještě pořád trošku jsem (ale od včerejška už poctivě chodím do práce) a díky tomu jsem minulý týden nemohla přidat žádný článek. Tímto se omlouvám! A dneska vám to jdu vynahradit postem o poslední svatbě sezóny, kterou jsem letos fotila.
O fotografii se zajímám už nějaký ten pátek a myslím, že jste si toho tady na blogu už mohli všimnout a tak doufám, že pro vás bude dnešní článek zajímavý! :-)
Aničku a Tomáše jsem v září fotila v Brně a po prvotních rozpacích, že se bude jednat o svatbu na úřadě, se nakonec tato událost ukázala být krásným zakončením mé sezóny. Fotky se (podle mého) vydařily a užili si to nejen svatebčané, ale také já. Není vůbec pravidlem, že se fotograf necítí pouze jako okrajový divák, který je přítomen jen, aby fotil (často tomu bývá žel jen tak). Během této svatby jsem se ale cítila vítána a oceněna a díky tomu se tato událost stala jednou z těch, na které budu moc ráda vzpomínat!
Teď už bych chtěla Anně a Tomovi popřát jen a jen to nejlepší do jejich let manželství a s vámi se uvidím zase za týden!

You Might Also Like

2 comments

Thank you for your comments!
I appreciate it a LOT! ♥♥♥