IF Café

Wednesday, April 20, 2016

EN: Hello everyone! If I am completely honest, I didn't really know what I was gonna post today until last night. I am definitely determined to keep posting every week but I want to have quality articles, I don't want to post just so I could say I posted something, you get me? :) Thankfully though my friend Šárka (we tripped to Paris together by the way! You can check that out here and here) saved me yesterday - we went to this really cool café (IF Café) and afterwards she took a few photos of my outfit.
PS: They have the MOST delicious desserts in the café! I tried Šárka's coconut-mango dessert and it was seriously THE BEST :D :) (sadly I couldn't order anything myself because I wasn't feeling well in the morning).

CZ: Zdravím všechny! Abych pravdu řekla, dnešního dne jsem se trošku bála, protože jsem nevěděla, co vlastně na blog dám. A i když rozhodně plánuju dodržovat každotýdenní články, chci vám sem dávat věci kvalitní a ne jen články pro články. Naštěstí mě ale včera zachránila moje kamarádka Šárka (s kterou jsme btw byly na podzim v Paříži - o tom se můžete dočíst tady a tady), která mi nafotila pár outfitových fotek potom, co jsme se byly podívat v jedné moc fajnové kavárně. If Café je kousíček od Náměstí míru a pyšní se VYNIKAJÍCÍMI dezerty! Mně naneštěstí včera ráno nebylo dobře, tak jsem si nic nedávala, ale ochutnala jsem od Šárky její kokosovo-mangový zákusek a myslela jsem se, že se rozplynu! Neskutečný zážitek! :D :)

my friend Šárka :-) / Moje kamarádka Šárka

Have a great rest of the week folks! / Užijte si zbytek týdne!

You Might Also Like

1 comments

Thank you for your comments!
I appreciate it a LOT! ♥♥♥