Favourite H&M products

Thursday, September 06, 2012

H&M Favourite products till 1000CZK

























CZ: Ahojte všichni, tak jsem se také rozhodla publikovat svých 6 oblíbených produktů do 1000kč jako Lucy a Simone. Ovšem se tím rozdílem, že ty mé jsou všechny z H&M (nojo já vím, jsem do něj trošku blázen haha :-D)
A teď je to na vás - podělíte se s námi také o svých 6 vysněných věciček, o které byste rády obohatily svůj šatník.

EN: Hey everybody, so I've decided to post my 6 favourite products to 1000czk as well as Lucy and Simone. But mine are all from H&M (I know I know, I'm kinda crazy about that store haha :-D).
Well and now it's your turn - will you show us your 6 dreamy things which you would love to have in your closet?

You Might Also Like

8 comments

  1. To se mi líbí, hlavně sukně :) Jinak já teď po ničem netoužím, konečně, možná se mi podaří zase ušetřit nějaké peníze :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. :-) ta sukně je super! A to já mám v mobilu seznam věcí, které si chci koupit :-D takže nwm, jak moc se mi podaří šetřit. Jsem na nakupování hrozná :/

      Delete
  2. líbí se mi košile a taška. o koupe denim kosile uvazuju uz dlouho ale stale se nemuzu odhodlat .)) a ta taska vypada na obrazku super, musim si ji najit a omakat i nazivo v nakym hmku .)

    super blog, sleduju .) a budu rada kdyz navstivis muj ,) http://tutdelafrut.blogspot.cz/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Denim kosili jsme predevcirem objevila doma po brachovi, tak uvidim, jestli se bude dat nosit haha :-D a ta taska je takova hodne jednoducha. Proste jen vak :-) ale libi se mi takovej minimalismus a jednoduchost :-)
      A dekuju moc za sledovani :-) urcite se podivam i na Tvuj blog :-)

      Delete
  3. Drsnééé, konečně jsem našla nějakou pořádnou fajnou křesťanskou fashion blogerku, která miluje Boha možná stejně tak moc jako já!!! To je super! Moc krásný blog mimochodem! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jůůů, tak to je moc pěkné!!! :-) už dýl si říkám, že bych mohla zase něco napsat o Bohu .. jen nemám moc inspiraci. Ale je to asi určitě důležitý :-) a děkuju. Na Tvůj blog taky určitě kouknu :-)

      Delete
  4. ta taška je skvělá, škoda že jsem ji tam nikde neviděla:( a na nějaký ten svetr z HM už se chystám!

    ReplyDelete
    Replies
    1. jo to já jsem ji právě viděla a strašně ji chci!!! jen nevím, jestli do toho mám dávat 599kč .. a to samé ten svetr .. chm!!! :-D

      Delete

Thank you for your comments!
I appreciate it a LOT! ♥♥♥