USA 2013 - Photo Diary I.

Thursday, July 04, 2013

CZ: Tak se poprvé hlásím z Ameriky! :-) Konkrétně z města St. Charles, které je vzdálené asi hodinu a půl od Chicaga. Jsem tu už 3. dnem, ale ještě pořád jsem si nezvykla na časový posun. Doufám, že se to ale co nejdřív změní :-)
Cesta byla .. no co si budem povídat - dlouuuhá!! :-D Letěla jsem přes Curych (viděla jsem i Alpy - jůůů O:)). Mno a lítat přes oceán prostě není žádná sranda. Navíc jsem musela vstávat už ve 3 ráno, takže jsem po příletu do Chicaga byla totálně mrtvá :-D. Nejhorší ovšem bylo, že jsem mohla jít spát až večer (pokud jdete spát hned odpoledne - je těžší se aklimatizovat). Takže jsem celé odpoledne sváděla boj se spánkem a v půl 8 večer jsem podlehla :-D Kéž by existovaly nějaké prášky, které by usnadnily cestování přes více časových pásem! O:-)
Nicméně - podívejte se na pár fotek, které jsem fotila po cestě a včera na procházce centrem St. Charles :-)
A já se jdu připravit na večeři - dneska je 4th of July - Den Nezávislosti, takže hoooodně jídla a ohňostroje :-)
Pac a pusu :-*
EN: So I'm writing from the States, namely from St. Charles (town 1 hour and 30 minutes away from Chicago). It's my 3rd day here and I'm still jet lag haha :-D I hope I'll adjust to this time zone as quickly as possible!
Well and my flight here was ... loooong! :-D I transfered in Zurich (so I saw Alpes - woohoo O:-)) and flying over the ocean is just not fun. Plus I had to get up at 3 in the morning so when I got to Chicago I was dead :-D but the worst thing was that I had to wait till it was a bed time to go sleep (you shouldn't go to bed in the afternoon when you're jet lag). I lost my battle with sleep at 7:30pm - I just couldn't stay up any longer. I wish I could just take some pills which would help with travelling over lots of time zones O:-)
Anyways - take a look at a few pictures I took during my way here and during my walk yesterday around Downtown St. Charles - I'm gonna get ready for dinner - it's 4th of July today (Day of Independence) so that means lots of food and fireworks! YAY!
XOXO
MORE PHOTOS->


na cestě na letiště / na letišti / moje letadlo do Curychu
on our way to the airport / at the airport / my plane to Zurich
švýcarská čokoláda / výhled z okýnka / moje letadlo do Chicaga
Swiss chocolate / view from my window / my plane to Chicago
na cestě na palubu / oběd / Chicago!
let's get on board / lunch time / welcome to Chicago

You Might Also Like

3 comments

  1. krásné fotky! hned bych tam jela.:) užívej si!

    ReplyDelete
  2. krasny fotky! opatruj se tam mocmoc! :)

    ReplyDelete
  3. Nejlepší je sushi :-) Pořádně si to tam užívej!

    World By Bella

    ReplyDelete

Thank you for your comments!
I appreciate it a LOT! ♥♥♥