Happy Birthday to Me

Saturday, December 27, 2014

CZ: Hádejte co! Dneska mám narozky! A je mi 22! Trošku tomu nemůžu uvěřit! Cítím se docela stará! Ale zároveň si někdy připadám jako potřeštěný sedmnáctiletý pískle :-D Život je občas opravdu vtipný, nemyslíte?
Nicméně jsem se s vámi chtěla podělit o pár věcí, za které jsem vděčná. Taky trošku proto, abych si to já sama uvědomila, dost se mi totiž stává, že beru ta všechna požehnání, kterých se mi dostalo jako samozřejmost.
Za prvé bych chtěla zmínit mého nejlepšího kamaráda. Je to někdo, na kterého se můžu spolehnout ať se děje cokoli, je neuvěřitelně trpělivý a i když se mi s ním třeba zrovna nechce mluvit, tak prostě čeká a čeká až se rozhodnu za ním přijít. Ano, je to JEŽÍŠ. Láska mého života! Doslova bych nevěděla, co bych bez něj dělala!
Dalším obrovským požehnáním je moje rodina. Vždycky mě podporuje (i když se chci odstěhovat tisíce mil daleko - do Ameriky), je neuvěřitelně milujicí a prostě nejlěpší!
A samozřejmě nemůžu zapomenout na mé přátele. Dostalo se mi poznat nějaké dosti úžasné lidičky, které vlastně taky beru jako rodinu! haha :-)
Jsem vděčná i za svůj sen přestěhovat se do Ameriky. Je to něco, co mě určitým způsobem drží nad vodou. Jsem nesmírně nadšená, až se tam jednou vydám natrvalo! Momentálně nemám přesný plán, ale vím, že můžu zcela důvěřovat Bohu. Vím, že to má celé pod kontrolou a tím, že si budu dělat starosti, se nikam neposunu.
A v neposlední řadě obecně za můj život. Mohla jsem zažít plno nezapomenutelných momentů, jít na neuvěřitelná místa, poznat nejlepší lidi a to vše s Bohem po boku.
Už se nemůžu dočkat na to, co pro mě má následující rok v zásobě!

A teď bych vám chtěla ukázat fotky z dneška, snad se budou líbit ;-)

EN: Guess what! It's my birthday today! I'm turning 22! Cannot believe it! I feel old haha! But on the other hand I still feel like some goofy seventeen years old squeaker :-D Life can be funny sometimes, don't you think?
Anyways - I kind of wanted to write a little bit about what I'm grateful for. To remind myself too haha. I tend to take all I have for granted but I don't actually realize how incredibly blessed I am.
So first of all I am beyond thankful for my best friend, someone who's there for me no matter what, he is super super patient with me and even when I don't feel like talking to him, he is waiting and waiting for me to turn to him. Yes, it is JESUS. The love of my life! I literally have no idea where I'd be without him!
The other gigantic blessing of my life is my family! It's always supporting (even though I actually wanna move thousands miles away - to America), loving and just the best!
Oh and I can't miss my friends! I've been blessed with some pretty amazing people whom I consider a family too haha :-)
The other thing I am gratuful for is my dream - moving to America. It's something that keeps me going in a certain way. I am super stoked about going there one day. I currently don't have an exact plan but I know I can completely trust God at this. I know He has it under control and me worrying will not help anything.
The last but not least, I am thankful for my life in general. I was able to experience a whole lot unforgettable moments, go to the most incredible places, meet the coolest people and all that with God by my side.
I literally cannot wait what this year has in store for me!!!

And now I want to show you pics from today! :-) Hope you'll like them!

 Dostala jsem tyhle krásné hodinky! / I got this cute watch!
 A nějaké sladkosti a diář z Marks & Spenceru! / And some sweets and a great Marks & Spencer diary!

You Might Also Like

4 comments

  1. Gratuluju a přeju, ať Ti Bůh žehná a jsi takhle spokojená i dál :))
    A perfektní dort jsi měla!

    ReplyDelete
  2. Ten článek je super!
    Skvělé nahlédnutí do Tvého života a skvělé fotečky. ❤️🎉👍💜😊💚🎊🎈

    ReplyDelete

Thank you for your comments!
I appreciate it a LOT! ♥♥♥