Photos by the mansion #1

Saturday, May 16, 2015


EN: When I was in Texas this spring, a friend of mine wanted to take pictures of me (yeah I know, sounds kind of weird lol :D but it's true :P) and of course I have to show them to you guys! I actually really like them - my friend Carly is extremely talented and so I gotta give her a shoutout!! Yay!!!
The pictures were taken by this beautiful mansion in San Antonio downtown! Magical place (I want my wedding to be there lol! :D ;)) during one lovely sunny day.
This is the first part of the photos!
Anyways, I hope you guys are doing great. I'm sorry I haven't updated the blog much but as promised I am active on my social media (snapchat - christinaprague, instagram and also youtube - I just uploaded a video there so make sure to check it out! PS: sorry for the quality :D was filming it with my laptop :D I know - a little lame!). So you can follow me at least somewhere!
Have a great weekend! Love ya!
CZ: Když jsem byla letos na jaře v Texasu, kamarádka si mě chtěla nafotit (jojo já vím, zní to divně :D ale opravdu to tak je! ;) a samozřejmě jsem se s vámi o fotky musela podělit! Moc se mi totiž líbí! Moje kamarádka Carly je neuvěřitelně nadaná fotografka a chtěla jsem se zmínit o jejích fotkách!
Fotky jsme nafotily jednoho slunečného dne u přenádherného sídla v centru San Antonia! Krásné místo (asi se tam chci vdávat lol :D) a tohle je první část!
No a já doufám, že vy se máte krásně! Omlouvám se, že jsem chvilku nic nepostovala, ale jak jsem slibovala, jsem vcelku aktivní na jiných sociálních sítích (snapchat - christinaprague, instagramu a taky na youtubu - zrovna jsem tam nahrála video, tak se na něj určitě podívejte! PS: Omlouvám se za špatnou kvalitu, natočila jsem ho na webku :D haha! - vím, trošku trapas O:)). Takže mě můžete sledovat alespoň tam!
Přeji krásný víkend! Mám vás ráda!




You Might Also Like

4 comments

  1. Práve som objavila tvoj blog a veľmi sa mi páči. Tiež tieto fotky sú prekrásne, veľmi talentovaný kamarát.

    http://lamodaeanarchia.blogspot.it/

    ReplyDelete
  2. krasne portrety:)

    www.bridgeofmemories.blogspot.com

    ReplyDelete

Thank you for your comments!
I appreciate it a LOT! ♥♥♥