Trója Bridge

Thursday, August 18, 2016

EN: Hello everybody! I was planning to share pictures from my Saturday's trip to Karlovy Vary today but I didn't have time to edit all of the photos so I am sharing these instead!
This is my friend Nela! Isn't she gorgeous? We went to take pictures to this one bridge in Prague and I couldn't be happier with the results! (You can see the high resolution photos here.) I am definitely going there again! The only downside was the trams crossing the bridge once in about 7 minutes :-D Not gonna lie, we were a little scared and the adrenalin was definitely flowing haha!

CZ: Zdravím všechny! Dneska jsem vám chtěla ukázat fotky z mého sobotního výletu do Karlových Varů, neměla jsem ale čas je všechny upravit, takže si budete muset počkat až do příštího týdne :P Místo nich vám chci ukázat tyhle! Byly jsme fotit s kamarádkou Nelou (no není naprosto překrásná?) na jeden most v Praze a upřímně bych nemohla být s fotkami spokojenější! (V lepší kvalitě se na ně můžete podívat tady.) Podle mého se neuvěřitelně povedly! Jediné mínus bylo, že na mostě jezdily tramvaje každých cca 7 minut :-D Takže jsme měly docela strach a adrenalin teda proudil no :D

Have a great rest of the week and sorry for not posting on Wednesday again O:-) And here are 2 bonus photos of myself ;-) / Přeji pěkný zbytek týdne a omlouvám se, že jsem měla opět den zpoždění a píšu až ve čtvrtek O:-) a tady jsou dvě bonusové fotky se mnou ;-)


You Might Also Like

2 comments

  1. Páni, tak to jsou naprosto nádherné fotky! Vážně se Ti povedly. A mikina co má slečna na některých z nich je strašně super.
    http://enisara.blogspot.cz/

    ReplyDelete

Thank you for your comments!
I appreciate it a LOT! ♥♥♥