What happend in last days in instragram pictures

Saturday, June 09, 2012

I got my graduation report on Monday. So I guess I'm done with high school. It's a weird feeling. But honestly, I'm not even feeling like I'm an adult who graduated, I still feel like I'm coming back to high school after these summer holidays, to see my classmates again and to complain about tests again. But non of this is happening and it's so SAD!
I watched some movies (Down With Love) and also Heart of Dixie - love that show! And I made delicious dinner yesterday ;-) the picture of me is a half year old I think - I don't have long hair anymore (as you can see in the picture with my graduation report).
I spend a wonderful time with my friend Christin on Thursday. We went shopping but we talked mostly. I can't wait to go to Norway - I'm going there with her (as well as with my boyfriend). It will be legendary :-P
Me yesterday. I rather took pictures of me than studied for exam to college :-D

You Might Also Like

15 comments

  1. JÉÉ Ty máš tak krásný blog! Moc se nám tady líbí! Budeme moc rády, když přijmeš naše pozvání do GIVEAWAY zde : http://handbagforladies.blogspot.cz/2012/05/vyrocni-g-i-v-e-w-y.html
    Zkus své štěstí, budeme Ti držet palce! :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jéé děkuju moc ;) na váš blog určitě juknu ;)

      Delete
  2. Super fotky! A krásně se usmíváš! :)

    ReplyDelete
  3. Jé, super blog! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jéé děkuju moc :-) jsem ráda, že se Ti líbí :-) ono sem totiž moc lidí nechodí :/

      Delete
    2. rozhodně by sis zasloužila více čtenářů :)

      Delete
  4. 2 broke girls jsou nejlepší a koukám na ten přijímací doklad, půjdeš tam? Jsi moje potencionální spolužačka normálně! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jojo to jsou!!! ;-) a na FHS půjdu pokud se nedostanu nikam jinam ;) je to jen moje záloha. A jinak dík moc, že si myslíš, že bych si zasloužila víc čtenářů. Já jsem za každého moc ráda :-) a v poslední době tu vídám čím dál tím víc komentářů .. je tak super, že ten blog nepíšu pro nic za nic. :-))

      Delete
  5. Mna najviac uputalo to, co si napisala o sebe :) Mas u mna 100 bodov :) Krasne si to napisala a uplne sa s tebou stotoznujem..mohla by si viac pisat po cesky...
    Okrem toho ta pozyvam na moju giveaway o kozmeticku tasku od Benefit:

    http://dorota-art.blogspot.sk/2012/06/giveaway-o-kozmeticku-tasku-od-benefit.html

    Ďakujem :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jééé děkuju moc. No já si říkám, že bych mohla psát i česky, ale já to dycky napíšu v aj a pak mě to už nebaví psát i v čj :-D zabírá to moc času ;) ;)

      Delete
  6. yei! you are so pretty! and your blog is amazing! i'm glad i found it! i'm following you, please check out my blog, hope you like it and follow me back if you want :)

    http://thefrench-fries.blogspot.pt/

    xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh thank you so much! I'm so glad you like my blog ;-) but right now i don't have much time to post some articles cause I'm in norway ..also i don't have a laptop here. But as soon as i get home in august i will write some post about norway with plenty pictures :-) and i will visit your blog :-)

      Delete
  7. gratulace :) a fotky jsou moc povedené :)

    Začínám s novým blogem, budu ráda když se na něj podíváš :) sice tam ještě není moc článků, ale jsem ráda za každou reakci :) A přeju moc zdaru k pokračování :)

    ReplyDelete

Thank you for your comments!
I appreciate it a LOT! ♥♥♥