Coachella Look

Thursday, May 21, 2015


EN: I obviously never set my foot in Coachella festival haha but what definitely influenced me were all those lovely outfits people wear to this famous festival. I'm sure you must have seen like bazillion photos of people wearing round shaped sunnies, high-waisted shorts, crop tops and most of all fringes, fringes and fringes! And so this look I'm sharing with you guys today is inspired by Coachella fashion. It was taken a couple of days ago (not today haha - if you are in Prague, you know it's ugly today! :/).
I was wearing my new .. well pretty much everything (except the Chucks and the hat :D). And surprisingly my whole look is basically from C&A (except the hat which is from H&M)! Unexpected huh?!
Anyways, have a wonderful day! I need to come back to my studying!
Byeeeee
PS: If you haven' checked out my youtube favorites video yet - do so now! The link is here!

CZ: Já jsem samozřejmě nikdy festival Coachella nenavštívila, ale byla jsem jednoznačně ovlivněna všemi těmi úžasnými outfity, které lidé nosí na tento proslulý festival. Jsem si jistá, že jste nejspíš viděli stovky fotek lidí, kteří na sobě měli kulaté sluneční brýle, kraťasy s vysokým pasem, tzv. "crop topy", ale asi nejvíce třásně, třásně a třásně! A look, který s vámi dnes sdílím je módou Coachella festivalu unspirován. Měla jsem ho na sobě před pár dny (ne dneska haha - pokud jste v Praze tak víte, že je tu fakt ošklivo! :/).
Měla jsem na sobě nové ... no vlastně všecko (kromě Conversek a klouboučku :D). A překvapivě je tento celý outfit z C&A (kromě kloboučku, který je z H&M). Docela nečekané, že?!
Každopádně si užijte dnešní den! Já se jdu vrátit k učení!
Paaapaa
PS: Pokud jste se ještě nepodívali na moje nové video na youtubku o mých oblíbencích - učiňte tomu právě teď! Odkaz je tady!






You Might Also Like

6 comments

  1. Hrozně moc ti to sluší. Já sama už se snažím vymýšlet v čem bych měla jít na festivaly, které mě čekají a co bych měla koupit. Zatím mám v hlavě jen takové zakládní věci a samozřejmě mezi ně patří i třásně, protože bez nich by to nebyl fesťák :D

    http://moimelea.blogspot.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. děkuji! A že?! Třásně prostě k festivalům patří!!! :)

      Delete
  2. Jedným z mojich snov je navštíviť tento festival, musí to byť paráda. A tvoj outfit sa mi páči :)

    http://lamodaeanarchia.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. taky bych se tam ráda někdy podívala! A děkuji :))

      Delete
  3. To je rozkošný a hravý outfit, pěkné! :)

    ReplyDelete

Thank you for your comments!
I appreciate it a LOT! ♥♥♥