Trip to Olomouc

Tuesday, August 18, 2015

EN: First week of August held yet another adventure. I visited my dear friends in Olomouc and it was a blast!!!!
And of course I took a bunch of photos that I wanna share with you guys today! :-)
CZ: První týden srpna skýtal další dobrodružství - ve formě výletu do Olomouce! Nejvíc jsem si to užila a samozřejmě jsem nafotila hromadu fotek, které vám dneska chci ukázat! :-)


I visited my two very dear friends whom I had the privilege to photograph on their wedding day last September!
With Esterka we went shopping to the mall, got coffee at a super nice coffee house with lovely view and she always prepared the best food for breakfast and lunch and dinner! <3 / Navštívila jsem mé dva dobré kamarády, které jsem navíc měla tu poctu fotit na jejich svatební den před rokem v září!
S Esterkou jsme šly nakupovat, daly si kafíčko v kavárně s krásným výhledem a taky vždycky připravila ty nejlepší jídla na snídani, oběd i věčeři! <3


She also took me downtown. Which wasn't really far since they practically live downtown haha! But seriously - I love the area they live in - there's a park nearby, there's mall nearby, there's everything nearby! / Vzala mě taky do centra města, což ani nebylo až tak daleko, protože oni vlastně v centru města de facto bydlí :D ! Ale vážně, ta část města, ve které bydlí je úplně suprová! Mají kousek park, mají kousek obchodní centrum, mají kousek všecko!

The main square in Olomouc with its famous Holy Trinity Column / Horní náměstí se svým známým Sloupem Nejsvětější trojice.


and because it was like 100000000C outside, we simply had to get ice-cream! / A protože bylo venku asi tak 100000C, musely jsme si dát zmrzku!

and since I was wearing my very new dress from H&M, she snapped a few pictures of me! (Make sure to hype the look on lookbook). / A protože jsem na sobě měla nové šaty z H&Mka, vyfotila se mnou pár fotek! (Jo a nezapomeňte můj look "hypovat" na lookbooku ;)).
 

The parks in Olomouc are truly beautiful! / Parky v Olomouci jsou fakt překrásné!

We also did a little photoshoot in a nearby park. I am totally in love with the pics guys! What do you think? / Udělaly jsme si taky takové malé focení v nedalekém parku. Nevím jak vy, ale mně se ty fotky opravdu páčí ;) :D.


I mean just look at the food! / Jako jen se podívejte na to jídlo!!!

We also visited a beach! YUP YUP! We had a blast! / No a taky jsme šli na pláž! JO JO! A nejvíc jsme si to užili!

And since we live in the 21st century, we simply had to take a few more selfies! Also let me just tell you - I adore these two! They are so much fun! I miss them already! / A protože žijeme v 21. století, museli jsme prostě ještě nafotit pár dalších selfíček (nebojte, v telefonu jich mám ještě mraky :D). No a abych pravdu řekla, tyhle dva mám opravdu moc moc ráda! Je s nimi sranda! A už teď se mi po nich stýská!

You Might Also Like

2 comments

  1. Každá jedna fotka je úžasná. Je vidieť, že ste sa mali dobre. Tiež mám takéto zábavné výlety moc rada.

    http://lamodaeanarchia.blogspot.sk

    ReplyDelete

Thank you for your comments!
I appreciate it a LOT! ♥♥♥