Update

Thursday, August 20, 2015

EN: Hello guys, I always post articles with photos mainly. Like there are some descriptions about what I was doing and how I enjoyed it, but you know what? I kinda wanted to give you a little update about what my life REALLY looks like! It's not just traveling and spending time in coffee shops. So consider this a little door into my privacy ;-)

So where to begin ... where to begin. As you might know, I didn't leave abroad this summer which can be normal for some of you, but it is quite atypical for me. You see, I am spending my summer in Czech for the first time after 4 years of being outside of Czech (for summers). And I pretty much forgot how it's done this way lol! And to make it short it pretty much looks like this: I work. I work. I visit friends. I work. I work. I visit friends. I work. ... etc. Like that's how it's done for me lol! No kiddin'.

I don't mind though because a) at least I get to visit friends whom I don't really get to see very often, b) I am earning money from alllllllll that working haha and finally c) I am blessed to be taking pictures of quite a lot of (at least IMO) weddings. And let me just tell you that that is probably the highlight of this summer. I would've never imagined I was gonna love taking pictures so much and it is seriously becoming one of my biggest passions!

And there is one other part of my summer I forgot to share. I am supposed to be studying for my big history exam in September and I haven't ... brace yourselves ... started yet!!!! Uh ... yah. And I wanted to start today but guess what - I am here, writing an article about my summer. Isn't it just so terrible? Are you such procrastinators as well? I feel like our generation has a major problem with procrastination. Why is that? And can someone find a cure, please?
Ok ... ok .. I know. The cure is right in front of me - just suck it up and START doing something. I guess I should do something then, right?

So yeah. That's pretty much it! I just wanted you guys to know that people (me included) tend to share just the best from their lives. Like no-one shares that they woke up and are feeling like crap. Ok maybe s-o-m-e people do it but let's be honest here, most of us just try to put up a good face in front of everybody and pretend we live these amazing lives. But I wanted to share with y'all that it's ok NOT to have a gigantic vacation by the sea or fly across the world. It is ok to have an "unpopular" summer. Just embrace it and try to take the most out of it.

Byyeeee

CZ: Čaute všichni! Vždycky sem dávám články, které jsou hlavně o fotkách. Tu a tam se objeví popisek, co jsem dělala a jak jsem si to užila, ale víte co? Chtěla jsem dnes napsat o tom, jak můj život OPRAVDU vypadá! Není totiž jen celý o cestování a trávení času v kavárnách. Považujte tedy tenhle článek za něco jako nahlédnutí do mého soukromí.

Ale kde začít, kde začít. Jak už asi víte, tohle léto jsem zůstala v Čechách, což je možná pro některé z vás úplně normální, pro mě je to ale dosti netypické. V Čechách jsem totiž zůstala poprvé po 4 létech strávených v zahraničí a vlastně už ani nevím, jak se trávení léta v Čechách dělá :D Ale abych to zkrátila, vypadá to u mě asi takhle: Pracuju. Pracuju. Navštěvuju kamarády. Pracuju. Pracuju. Navštěvuju kamarády. Pracuju. ... atd.  Jakože takhle to u mě fakt vypadá, nedělám si srandu! :D 

Mně to ale ani zas tak nevadí protože se za a) alespoň mám šanci vidět s kamarády, kteří třeba žijí na druhé straně republiky, za b) si vydělávám nějaké ty peníze, když už tak šíleně pracuju :D, ale za c) mám hlavně možnost fotit docela (alespoň podle mého názoru) dost svateb. A abych pravdu řekla, je to asi ta nejlepší část tohohle léta. Nikdy bych si nepředstavovala, že se pro mě focení stane něčím tak důležitým a opravdu je to jedna z mých největších vášní.

Je tu také ale ještě jedna část mého léta a to je povinnost se učit. V září mě čeká velká zkouška z historie a jaksi jsem se ... držte se ... ještě nezačala učit. Jo, je to tak. Vlastně jsem chtěla začít dneska, ale místo tohu tu sedím a píšu článek na blog. No není to strašný? Taky jste takoví prokrastinátoři? Mám pocit, že má naše generace s prokrastinací obrovský problém. Proč tomu tak je? A mohl by prosím už někdo vynalézt lék?
Jo .. jo .. já vím. Řešení mi leží přímo před nosem - musím prostě zatnout zuby a něco ZAČÍT dělat. Hádám, že to bych asi teď měla udělat, co?!

A to je asi vše. Chtěla jsem jen, abyste věděli, že lidi (mezi které patřím i já) mají tendenci sdílet jen to dobré z jejich životů. Nikdo nesdílí, že se probudil a je mu pěkně naprd. No možná tohle někdo sdílí, ale položme si ruku na srdce - většina z nás se snaží nasadit úsměv a předstírat, že žije úžasným životem. Chtěla jsem s vámi ale sdílet, že je v pohodě NEJET na mega skvělou dovolenou či NECESTOVAT přes půlku zeměkoule. Je v pohodě mít "nepopulární" léto. Prostě a jednoduše takové léto přijměte a pokuste se z něho vzít jen to nejlepší!

Pa :-)

You Might Also Like

2 comments

  1. Chápem ťa, pre mňa je toto leto tiež trošku iné. Musím písať bakalársku prácu, takže miesto toho, aby som si užívala krásneho počasia s kamarátmi, som celé dni zatvorená doma pri počítači s kopou kníh. Ale vravím si, že to musím vydržať, a potom sa teším na ten pocit, keď to bude všetko za mnou (snáď!). A aby toho nebolo málo, tiež ma v septembri čaká ešte jedna skúška. Prajem ti teda veľa šťastia, síl a energie. Zvládneš to!

    http://lamodaeanarchia.blogspot.sk/

    ReplyDelete
    Replies
    1. týjo! koukám, že nejsem jediná, co má spíš pracovní léto haha! Tak taky přeju hodně štěstí!!! ;)

      Delete

Thank you for your comments!
I appreciate it a LOT! ♥♥♥