With Niki

Wednesday, March 09, 2016

EN: We're gonna take a break from my travels today, I met up with Niki last week and so I thought it would be nice to show you the photos I (we) took.
Niki was so fashionable (as usual) and I just had this super basic outfit lol. :-D Do I even count as a blogger? Anyways - it was a blast to hang out with this girl - you should seriously check out her blog. She's one of the Czech elite bloggers! So yeah, she's pretty cool!
We hung out in this cool coffee in Prague - Cafe Jedna. Don't expect something cozy though. It's more about space, white and lots of windows.
And that's all for today! Have a great rest of the week everyone!

CZ: Dneska si dáme od mého cestování trošku pauzu, sešla jsem se totiž minulý týden s Niki a napadlo mě, že vám ukážu fotky, které jsme nafotily.
Niki měla samozřejmě (jako vždy) pěkný šmrncovní outfit, zatímco já měla jen něco hodně jednoduchého :D Počítám se ještě vůbec jako blogger? Nicméně jsme byly v jedné supr kavárně v Praze - Cafe Jedna. Nečekejte ale něco útulného, tady si spíš zakládají na prostoru, hodně bílé a oknech :-D
Každopádně jsem si náš čas moc užila a rozhodně byste měli zavítat na Nikči blog - je dokonce jednou z českých Elite Bloggers!
Tak pac a pusu a přeju pěkný zbytek týdne!



You Might Also Like

0 comments

Thank you for your comments!
I appreciate it a LOT! ♥♥♥