Summering in Brno

Wednesday, August 10, 2016

EN: It just doesn't feel like summer today does it? I don't understand that it is August but it's October weather! WHY!? :D Ahem anywayyyys ... today I have an outfit post for you! These pictures are from my trip to Brno (you can find the first post from there here) and they were taken by super crazy talented photographer Anna Edés (Fotím.).
I was wearing my semi-new (is that a word? :D) dress that totttttally shows my belly lol but I like it anyway! I know I am not this super skinny girl and so what? I am me! And that's what matters! :-)
The jean vest and sneakers are both from H&M. Oh and the purse was Anna's hehe! I borrowed it since it looked great with the outfit!
Are you planning any more vacations this summer? I might be going to Karlovy Vary this Saturday - just to explore this town, since I have never been!

CZ: Dneska to teda na léto nevypadá co? Nechápu, že je v srpnu říjnové počasí!  PROČ?! Ehm ... nicméně! :D Dneska mám pro vás outfitový článek! Tyhle fotky jsou ještě z mého výletu do Brna (na předchozí článek z Brna se můžete podívat zde) a nafotila je super talentovaná fotografka Anna Edes (Fotím.).
Měla jsem na sobě moje skoro-nové (čti: už jsem je prostě měla víckrát na sobě, tak nevim, jestli je mám nazývat "nové" :D) šaty (z F&F), které uznávám nejvíc ukazují moje bříško lol ale které se mi i přesto líbí! Prostě nejsem hubeňoučká dívčina, no co? Jsem to prostě já a hotovo :D
Botky i vesta jsou z H&Mka. Jo a kabelku jsem měla půjčenou od Anny, k outfitu mi podle mého skvěle pasovala.
Plánujete ještě nějaké výlety/dovolené toto léto? Já se možná vydám tuhle sobotu do Karlových Varů - nikdy jsem tam ještě nebyla! :O
Tak pac a pusu!

You Might Also Like

3 comments

Thank you for your comments!
I appreciate it a LOT! ♥♥♥