Distillery

Wednesday, July 27, 2016

EN: Hellloooo everyone! I am in such a great mood! Might or might not be because I'm vacationing in Brno haha. Ok yeah, it is definitely because of that! :-) I am having a blast here! (I mean as always). I am visiting my friend Anna and I just love spending time with her. We are both photographers and both have the same style when it comes to fashion, coffee houses and places to go. She always shows me the coolest spots here in town. And every time I visit here, I am becoming more in love with this city. If you have lived in The Czech Republic long enough, you probably know Prague people and Brno people are something like rivals. There are many jokes they tell about each other, always making fun of each other, saying one city is better than the other. But I am definitely an exception! I love both of these cities and if Brno was a tiny bit closer, I would be here ALLLL the time :-D

Ok well that was a long intro! Now let's see all the photos we took in Distillery yesterday! Distillery is a great place you can rent out to work - it's like a open office space. And it looks DANG cool! I was pretty much blown away haha!

Well and because it was such a nice place, we took a few outfit photos as well! I was wearing my new striped cropped top from F&F, old H&M black skirt and my lovely F&F sandals I bought just last year when I was here in Brno. And Anna lent me her backpack :-)



CZ: Zdravíííím všechny! Dneska mám úplně nejlepší náladu! Hmmm možná to bude kvůli tomu, že si užívám volna v Brně. No dobře, je to určitě proto! :-) Je to tady naprosto úžasné (ostatně jako vždycky). Trávit čas s mou kamarádkou Aničkou, kterou jsem sem přijela navštívit, je největší zábava! Obě jsme fotografky a máme stejný vkus když přijde na oblečení, kavárny a obecně místa ve městech. No a pokaždé, když Brno navštívím, zamilovávám si ho víc a víc! Pokud žijete v České Republice, určitě vám neunikl fakt, že jsou pražáci a brňáci docela rivalové, neustále si ze sebe dělají legraci a přesvědčují se, že zrovna to jejich město je lepší. Já jsem ale světlá výjimka, protože obě města naprosto miluju a kdyby bylo Brno o kousíček blíž, byla bych tu pečená vařená :-D

No to bylo docela vyčerpávající intro, teď se už pojďme podívat na fotky, které jsme včera nafotily v Distillery. Distillery je skvělé místo, které si můžete pronajmout a pracovat v něm - je to něco jako open office space. A vypadá naprosto neuvěřitelně! Docela mi to vyrazilo dech haha!
A protože se mi tolik líbilo, musely jsme tu nafotit pár outfitových fotek! Měla jsem na sobě svůj nový pruhovaný crop top z F&F a pak samé staré věcičky: černou pouzdrovou sukni z H&M a hnědé sandálky z F&F, které jsem si koupila před rokem zrovna tady v Brně. Jo a Anička mi půjčila její baťůžek (abych měla v čem tahat svůj 50 kilový foťák :D).


EN: And that's it for today! But if you want to read more about my adventures in Brno, make sure to check out articles from last year here and here!
Have a great summer folks!
CZ: A to je pro dnešek vše! Pokud byste se ale chtěli podívat na další z mých dobrodružství v Brně, podívejte se na články z minulého roku: tady a tady!
Mějte krásné léto!

You Might Also Like

2 comments

Thank you for your comments!
I appreciate it a LOT! ♥♥♥