Merry Christmas

Thursday, December 25, 2014

CZ: Ahojte všichni! Chtěla bych vám popřát Krásné Vánoce! Doufám, že jsou vaše svátky pokojné a že si užíváte hodně hodně hodně jídla! ;-)
Jak asi víte, u nás v Česku slavíme Vánoce na Štědrý večer (tedy 24.12.) a chtěla bych se s vámi podělit o to, co jsem dostala a také o pár fotek z kouzelného Vánočního večera!
EN: Hey guys! I wanted to wish you Merry Christmas! Hope your holidays are quite wonderful, filled with peace and lots and lots of good food!
As you might know, we celebrate Christmas on Christmas Eve (24.12.) here in Czech Republic. And I wanted to show you what presents I got this year :-) and also share some of my family photos with y'all.

CZ: Makarónky! Jupí! To bylo úžasný překvápko! Dostala jsem také krásný puntikovaný "strap" na můj foťák, knížku Hranice v chození (haha! :D), obal na iPhone (který budu muset jít reklamovat, pač nesedí :D) a roztomilý hrníček od maminky. A samozřejmě jsem si musela vyfotit už tradiční Vánoční selfie!
EN: Macaroons!!! YAY! That was a great surprise! Then I got a beautiful polkadot strap for my camera, a book Boundaries in dating (ehm ehm :D), an iPhone case (that I will have to take back to the store because it doesn't fit! :D LOL) and a sweet mug from my mom. Well and of course I had to take a traditional Christmas selfie!

You Might Also Like

2 comments

Thank you for your comments!
I appreciate it a LOT! ♥♥♥